I Folkesparekassen har vi bakket op om projektet Folkeskoven lige siden Lars og Kim fra Growing Trees Network kom ind og bad os tage hånd om alle de indsamlede støttekroner. Vi syntes med det samme, at idéen om at beskytte vores dyrebare drikkevand med nye skove var både god og meget vigtig. Ikke mindst fordi skovene har så mange positive sidegevinster, som både nuværende og fremtidige generationer vil få glæde af.

Vi er kundernes pengeinstitut og har som udgangspunkt ingen midler afsat til at støtte forskellige velgørende formål. Men vi fandt alligevel lidt penge i budgettet til at købe nogle træer til de første skove i Egelund mellem Beder og Malling syd for Aarhus samt i Elmelund ved Odense. Derudover hjalp vi projektet på vej - så godt vi kunne - med en informationsfolder, nogle bannere og en reklame for Folkeskoven placeret på bagenden af en cykeltaxa, der dengang kørte rundt i Aarhus.

Sidenhen har vi sponsoreret et par af de bytræer, som er plantet i centrum af Aarhus, og vi har også købt en portion træer mere til folkeskove, som det er hensigten at give videre til nye kunder i Folkesparekassen.

Jesper Mørkenborg, kommunikationsansvarlig i Folkesparekassen


2017 Copyright, Growing Trees Network Foundation